Τι εννοούμε όταν λέμε κατάψυξη "Βουτά"
13 Αυγ

Η κατάψυξη βούτα είναι μια επαγγελματική κατάψυξη σε μορφή “μπαούλου” (οριζόντιου τύπου), που χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και καταστήματα τροφίμων για την προβολή και αποθήκευση κατεψυγμένων προϊόντων.
Χαρακτηριστικά:
-
Οριζόντια διάταξη – οι πελάτες βλέπουν τα προϊόντα από πάνω
-
Συρόμενα τζάμια ή ανοιγόμενα καπάκια
-
Μεγάλη χωρητικότητα για μαζική αποθήκευση
-
Εσωτερικός φωτισμός LED σε πολλά μοντέλα
-
Διατίθεται με ενσωματωμένο μοτέρ ή χωρίς (remote)
Χρήσεις:
Κατεψυγμένα λαχανικά
Παγωτά
Κατεψυγμένα κρέατα & ψάρια
Έτοιμα γεύματα
Λειτουργικά χαρακτηριστικά:
- Θερμοκρασία: συνήθως -18°C έως -24°C
- Κυκλοφορία αέρα: Στατικές ή με βεβιασμένη κυκλοφορία (με ανεμιστήρα)
- Απόψυξη: Χειροκίνητη ή αυτόματη (ανάλογα το μοντέλο)
Leave a Comment